Gulliksen matchvinner for Djurgården – Nguen med assist

Tobias Gulliksen scoret det avgjørende målet da Djurgården vant 3-1 borte mot Norrköping i Allsvenskan mandag kveld.

Djurgården kniper dermed litt innpå serieleder Malmö, som har en luke på sju poeng på toppen av tabellen. Erik Botheim & co. har riktignok én kamp mer spilt.

Tokmac Nguen assisterte Deniz Hümmet da han sendte Djurgården i ledelsen etter 13 minutter, før Gulliksen doblet ledelsen etter en time. Isak Sigurgeirsson reduserte for vertene tre minutter senere, før Besard Sabovic fastsatte resultatet for Stockholm-klubben.

Scoringen var Gulliksens femte for Djurgården siden han gjorde overgang fra Bodø/Glimt i februar. 20-åringen har også notert seg for fem målgivende på sine 16 kamper i Sverige.

Søndag tar Djurgården imot Värnamo på hjemmebane i den svenske hovedstaden. (NTB)