PSG herjet i ny storseier – knuste Montpellier 6-0

Paris Saint-Germain har så til de grader funnet flyten i sesonginnledningen i Frankrike. Fredag kveld smadret Luis Enriques mannskap Montpellier 6-0.

Dermed har det franske hovedstadslaget scoret 10 mål på sesongens to første seriekamper.

21 år gamle Bradley Barcola åpnet scoringsballet allerede etter fire minutter. Halvveis ut i den første omgangen doblet Marco Asensio vertenes ledelse.

Snaue ti minutter etter hvilen la Barcola på til 3-0 med sin andre scoring, før Achraf Hakimi satte inn 4-0 fem minutter senere. Vondt ble til verre for Montpellier da Warren Zaire Emery økte til 5-0 etter 60 minutter. Like før slutt fastsatte Kang-in Lee resultatet til 6-0.

PSG måtte gi slipp på superstjernen Kylian Mbappé etter forrige sesong. Han forlot den franske hovedstaden ett år etter at både Lionel Messi og Neymar også var ferdigspilt på Parc des Princes. Fredag mønstret Enrique en frontrekke med Ousmane Dembélé, Asensio og Barcola.