Nusa-assist da RB Leipzig vant borte

Antonio Nusa spilte hele kampen og hadde assist på vinnermålet da RB Leipzig vant 1-0 borte mot Heidenheim i Bundesliga søndag.

I det 59. minutt spilte han en flott bruddpasning til Loïs Openda, som fra hjørnet av 5-meteren skjøt i mål ved nærmeste stolpe.

Gjestene hadde jublet for scoring allerede sju minutter tidligere, da Benjamin Sesko ruvet høyt over hjemmeforsvaret og stanget et frispark fra David Raum i mål.

Spillerne hadde tatt oppstilling for avspark da VAR grep inn. Det ble avdekket at Willi Orbán tråkket Heidenheim-stopper Patrick Mainka på foten slik at han ikke fikk sjanse til å hoppe opp. Dermed ble målet annullert..

Leipzig inntok med seieren tabelltoppen i 1. Bundesliga før toppkampen mellom Eintracht Frankfurt og Bayern München senere søndag, der ett av lagene vil gå forbi.