Forskere fortviler over at rømt, mulig smittet oppdrettslaks går opp i elvene tidligere enn ventet.

Én siktet for voldtekt på Malakoff-festivalen

Politiet i Nordfjordeid har siktet en mann i 30-årene for voldtekt på teltområdet til Malakoff-festivalen. – Vi fikk melding om hendelsen like etter klokken 01.00 natt til lørdag og pågrep en mann kort tid etter. Det sier innsatsleder i politiet, Jan Tore Sunde til NRK. – Vi har siktet mannen for voldtekt av en kvinne i 20-årene, og har startet etterforskning, sier han. Sunde forteller at voldtekten skal ha skjedd inne på teltområdet til Malakoff-festivalen i Nordfjoreid på Vestlandet. En festival som pågår fra fredag 19. Читать дальше...

NRK.no (sport)

Absurd rødt kort og overtidsdrama i Sarpsborg

Det endte 1-1 mellom Sarpsborg 08 og Brann, men Henrik Meister lå an til å bli den store helten på overtid for Sarpsborg 08. Ett minutt på overtid steg spissen opp på et frispark og sendte vertene i ledelsen. Det var Meisters femte mål på to kamper, etter at han scoret fire mål mot Rosenborg forrige runde. Men Brann svarte umiddelbart. Aune Heggebø ble spilt fri i boksen og kunne enkelt sette inn utligningen for bortelaget, fire minutter på overtid. Bare minutter før overtidsdramaet hadde Sarpsborg 08s fysioterapeut... Читать дальше...