2024

Новости за 01.09.2024

NRK.no (sport)

Sagøy tapte semifinalen

Helle Sofie Sagøy hang med til 13-13 i det første settet mot kinesiske He Fang Chen i semidinalen i badminton i Paralympics søndag. Men derfra og ut var det klasseforskjell på det norske håpet og sin kinesiske konkurrent. Chen vant til slutt 2-0 (21-14, 21-9). Dermed må Helle Sofie Sagøy heller spille om bronsemedaljen mandag.

Dagbladet

Bryter tausheten

39-åringen - siktet for drap på kjæresten og et vitne - har nektet å snakke med politiet. Nå stiller han likevel i avhør.

Poengdeling i bunndramaet

Haugesund-spiller Julius Eskesen sto fram og leverte et drømmemål som ga 2-2 i det tette oppgjøret mot tabellnabo Kristiansund søndag. Begge lag kjemper en kamp mot nedrykk denne sesongen. Akkurat nå har begge lag 22 poeng og ligger på de to plassene over kvalik. De er kun to poeng over direkte nedrykk. Kristiansund ledet både 1-0 og 2-1 i kampen, men med et kvarter igjen av kampen reddet danske Julius Eskesen uavgjort for Haugesund. Kampen var Haugesunds niende strake bortekamp uten tre poeng.

Rosenborg Ballklub

Tagseth sendte Lerkendal til himmels!

Rosenborg snudde kampen og vant på deiligste vis da Edvard Tagseth dukket opp på overtid og headet inn seiersmålet mot erkerival Molde!

Dagbladet

Solgte egne klær: - Mista det

Bruden benyttet muligheten til å sette opp en pop up-shop for bryllupsgjestene, hvor hun solgte sitt eget klesmerke.

HamKam rotet bort nye hjemmepoeng

HamKam måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Sandefjord og har bare tatt ti av lagets 25 poeng på eget gress denne sesongen. HamKam kunne ha tatt tre poeng mot Sandefjord. Vegard Kongsro sørget for 1-0 etter 62 minutters spill etter pasning fra Mohamed Ofkir. Kongsro nettet fra bakre stolpe. Bare sju minutter senere utlignet Sandefjord. Det lå et mål i luften. Et nydelig innlegg av Filip Loftesnes-Bjune ble ekspedert i mål av Stefan Ingi Sigurdarson.

Lynrask måldobbel reddet bortepoeng for Viking

Tromsø var på vei mot sin tredje strake seier i Eliteserien, men to sene Viking mål i løpet av like mange minutter ga 2-2 på Romssa Arena. Viking fulgte nærmest serieleder Bodø/Glimt på tabellen foran søndagens kamp og har fortsatt bare de suverene gultrøyene foran seg etter det ene poenget. Viking hadde lite å by på de første 45 minuttene på Romssa Arena. Etter pause løftet imidlertid gjestene seg noe, men måtte vente helt til det 84. minutt før reduseringen kom ved danske Peter Christiansen.... Читать дальше...

NRK.no

Høydenfestivalen i Bergen

Fint vær gjorde den siste sommerdagen for festivaldeltakerne på Høydenfestivalen i Bergen ekstra deilig

NRK.no

Gutter i masseslagsmål i Tønsberg

Politiet melder at 12-15 unge gutter går løs på hverandre ved en skole i Tønsberg. Ifølge politiet blir det brukt pinner og det kastes stein. Det skal være to voksne personer på stedet som ikke klarer å stanse bråket. Da politiet ankom stedet, ble det meldt at flere av guttene har fått skrammer og kloremerker. Ifølge politiet er ingen alvorlig skadet. En ambulanse som var i nærheten tar en sjekk på eventuelle småskader.