World News in Norwegian

Botheim-scoring i Malmös målfest

Erik Botheim scoret Malmös tredje mål da Halmstad ble knust 5-1 på hjemmebane i Allsvenskan søndag.

Dermed fortsetter Malmös luke på toppen av tabellen å være ni poeng til Mjällby på 2.-plass.

Anders Christiansen sendte vertene i ledelsen etter 22 minutter, mens Birnir Snær Ingason utlignet sju minutter senere.

Det fikk imidlertid lite å si da Isaac Kiese Thelin sendte Malmö tilbake i ledelsen åtte minutter før pause, før Botheim og Hugo Bolin (to mål) fikset 5-1-seier i andre omgang.

Scoringen var Botheims 12. på 19 kamper for blåtrøyene siden overgangen fra Salernitana i februar. Han har også notert fem målgivende pasninger.

Lars Sætra gjorde seg også tellende da han assisterte Jacob Trenskow i Kalmars 2-1-seier borte mot Eskil Edhs AIK. Sistnevnte satt hele kampen på benken.