World News in Norwegian

Kristiansund vant «hjemme» på Moldes hjemmebane: Feiret med stikk til rivalen

Det manglet ikke på syndebukker da Fredrikstad rotet det til og tapte 1-3 borte mot Kristiansund i Eliteserien mandag kveld.

Et voldsomt uvær herjet såpass med banen på Nordmøre stadion at det ikke kan spilles eliteseriekamper der i sommer. Derfor ble mandagens oppgjør spilt på Moldes bane.

Kampen ble fartsfylt og inneholdt rødt kort, selvmål og to straffer.

Morten Bjørlo sendte Fredrikstad i ledelsen etter ni minutter, før Ruben Alte utlignet med et prosjektil i krysset fem minutter senere. Bjørlo ble imidlertid også synderen da han ble sendt i dusjen for en strake knotter i leggen på Sebastian Jarl før 20 minutter var spilt.

På tampen av første omgang fullførte Oskar Sivertsen snuoperasjonen med en straffe, før Maï Traoré fastsatte resultatet med et selvmål i andre omgang.

Dermed tapte Fredrikstad også dyrebare poeng i medaljekampen. Østfoldingene ligger som nummer fem, tre poeng bak Viking og to poeng bak Molde på henholdsvis 4.- og 3.-plass.

KBK tok på sin side et byks oppover den svert jevne tabellen og ligger nå på 7.-plass.

Etter kampen feiret KBKs målscorer Sivertsen med å sette et Kristiansund-flagg i midtsirkelen på Moldes hjemmebane. (NTB)