World News in Norwegian

Sarpsborg 08 ydmyket Rosenborg – Henrik Meister med fire mål i 4-1-seier

Henrik Meister noterte seg for fire mål da Sarpsborg 08 knuste Rosenborg 4-1 på hjemmebane i Eliteserien fredag kveld.

Dermed klatret sarpingene opp til 9.-plass etter å ha ligget på nedrykksplass før kampen. Seieren var også Christian Michelsens andre på tre kamper etter at han tok over som trener etter Stefan Billborn.

Michelsen var også nære å ryste serieleder Bodø/Glimt i debuten, men nordlendingene snudde til slutt til 2-1-seier. Fredag sørget Meister for at det ikke skjedde igjen da de tok en tidlig ledelse mot Rosenborg.

– Det er deilig, hattrick. Jeg har slitt litt med målene, men nå kommer de. I andre omgang kommer det tre, fire, fem til, sa Meister til TV 2 i pausen.

Det ble ikke tre, fire eller fem mål til, men den danske spissen scoret sitt fjerde mål i andre omgang, før Ole Sæter reduserte for gjestene. I 4-1-seieren økte Meister beholdningen sin med eliteseriemål fra ett til fem. (NTB)