World News in Norwegian

Nypan-hat trick da Rosenborg kjørte over Lillestrøm: – Noe jeg har drømt om lenge

Bortelaget Lillestrøm tapte 4–0 mot Rosenborg på Lerkendal i den mye omdiskuterte omkampen i Eliteserien onsdag.

For tomme tribuner gikk de tilreisende på sitt fjerde strake tap.

Kampen ble opprinnelig spilt 21. juli, men ble stoppet etter flere VAR-protester, som inneholdt blant annet fiskekaker.

Senere besluttet Norges Fotballforbund at seriekampen skulle spilles om igjen for tomme tribuner.

Men selv med ingen supportere inne på stadion ble kampen stanset i to minutter etter røyk fra de oppmøtte supporterne utenfor stadion.

Da kampen var i gang igjen ga Marius Broholm hjemmelaget ledelsen da skuddet hans fra rundt 18 meter gikk i mål.

Rett før pause løp unggutten Sverre Nypan seg fri i Lillestrøm-boksen og satte inn 2–0.

Men 17-åringen var ikke ferdig for kvelden.

Etter et vakkert RBK-angrep i andre omgang satte Nypan inn sitt andre for dagen.

Kort tid etter fullførte han hat tricket fra straffemerket, og hjemmelagets ledet 4–0.

– Det er veldig artig, hat trick på Lerkendal er noe jeg har drømt om siden jeg var liten. Men det er litt synd at det er for tomme tribuner da det først skjer, sier Nypan til TV 2 etter kampen.

Rosenborg fortsetter med det å klatre på tabellen og er nå på en 6. plass.

Lillestrøm blir liggende på en 13. plass, kun to poeng over Haugesund på kvalik.