World News in Norwegian

Ingen Sørloth fra start for Atlético – vant 3–0

Alexander Sørloth fikk sjansen fra start i Atlético Madrids sesongåpning forrige uke. Denne gangen måtte han gi fra seg plassen til spisskollega Julián Álvarez.

2023/2024-sesongen endte med en 3. plass til Girona, mens laget fra Madrid tok 4. plassen fem poeng bak.

Begge lagene kommer fra uavgjort i sesongåpningen, og er sulten på tre poeng. Kampen gikk relativt stille for seg før Gironas Paulo Gazzaniga reddet ballen på feil side av 16-meteren. Dommeren blåste for hands, mens Gazzaniga ble vist det gule kortet. Antoine Griezmann sørget fra 1–0 fra ypperlig frisparkposisjon. Andre omgang åpnet med en pangstart fra hjemmelaget. Marcos Llorente satt på turboen fra egen halvdel og satt ballen i mål helt alene. Med knappe ti minutter igjen av ordinær tid ble Julián Álvarez tatt av banen til fordel for Alexander Sørloth. Nordmannen fikk nest flest mål i fjorårets La Liga sesong, men klarte ikke å notere seg en nettkjenning denne gangen. Det gjorde imidlertid Koke, som selv ble byttet på etter pausen.

Det endte 3–0 til hjemmelaget, som inntok 4. plassen etter to kamper spilt.