World News in Norwegian

Solbakken debuterte fra start for Empoli – vant 2-1 over gamle kjente

Ola Solbakken fikk sin første kamp fra start for Empoli da de vant 2-1 borte mot Roma i Serie A søndag kveld.

Solbakken & co. står dermed med én seier og én uavgjort etter sesongens to første kamper. Forrige helg åpnet Empoli sesongen med 0-0 hjemme mot Monza. Da kom Solbakken inn fra benken etter 69 minutter.

Nordmannen fikk imidlertid tillit fra start da Empoli gjestet Roma, som eier Solbakken.

25-åringen ble i januar 2023 kjøpt fra Bodø/Glimt og fikk prøve seg i den italienske hovedstaden det første halvåret, før han siden ble lånt ut til Olympiakos, Urawa Reds og Empoli.

Emmanuel Gyasi sendte gjestene i ledelsen rett før pause, før Lorenzo Colombo doblet etter en drøy time. Tre minutter tidligere ble Solbakken byttet ut.

Ti minutter før full tid skapte Eldor Shomurodov spenning i kampen igjen da han reduserte for Roma, men det ble oppgjørets siste scoring.

Roma har fått en fryktelig tung start på sesongen med én uavgjort og ett tap på deres to første kamper. Forrige søndag sesongåpnet Daniele De Rossis menn med 0-0 borte mot Cagliari.