Viktig Leicester-seier i opprykkskampen

Premier League-jaktende Leicester har trøblet med formen de siste ukene. Mandag tok blåtrøyene en særdeles viktig trepoenger med 3-1-seier hjemme mot Norwich.

Dermed klatrer Leicester til tabelltopp i mesterskapsserien, ett og to poeng foran henholdsvis Ipswich og Leeds. Alle de tre lagene har nå unnagjort 39 seriekamper.

Senere mandag skal både Ipswich og Leeds i aksjon.

Leicester har slitt med å vinne ligakamper siden starten av februar, og Premier League-vinneren fra 2016 fikk en verst tenkelig start hjemme mot Norwich da brasilianeren Gabriel scoret 1-0 for gjestene etter hjørnespark.

Ti minutter før pause utlignet Kiernan Dewsbury-Hall med pannebrasken, før samme mann serverte Stephy Mavididi til 2-1 med en halvtime igjen å spille. På overtid fastsatte klubblegende Jamie Vardy resultatet til 3-1. (NTB)