Norge klarte uavgjort mot verdensmesterne Danmark i egen turnering

De norske håndballherrene spilte uavgjort 36-36 mot regjerende VM-vinnerne Danmark i turneringen i Jordal Amfi.

Den siste scoringen kom med fem sekunder igjen av kampen.

Etter en jevn start klarte nordmennene å tilrive seg en tomålsledelse utover i 1. omgang. Ved pause sto det 22-21.

Jonas Willes gutter rykket ifra med tre mål tidlig i annen omgangen, men danske bet seg fast og i en dårlig norsk periode gikk danskene fra 23-25 til 28-26.

Danskene så ut til å dra ytterligere ifra, men takket være solid målvaktsspill fra Torbjørn Bergerud klarte nordmennene å utligne til 35-35 med ett og et halvt minutt igjen av kampen. Det endte til slutt 36-36 etter at Tobias Grøndahl utlignet med fem sekunder igjen av kampen.

Sebastian Barthold og Gabriel Setterblom sin tur, og han ble norsk toppscorer med sju mål. (NTB)