Rosenborg brøt marerittrekke – vant første på syv kamper

Etter en svært mager mai for Rosenborg, var Alfred Johanssons menn sulteforet på en seier – og endelig satt den.

Etter mye om og men klarte trønderne å overliste nyopprykkede Kristiansund, etter to omganger med sjansebonanza fra hjemmelagets side.

Det var imidlertid Kristiansund som var mest effektive foran mål i den første omgangen. Etter et godt slått frispark fra Mikkel Rakneberg, viste Jesper Isaksen muskler i boksen – og stanget inn ledelse til de mørkeblå fra Nordmøre.

– Det er rett og slett et veldig godt slått frispark, men igjen slipper Rosenborg inn på dødball. Det står til stryk, sa TV2s fotballekspert Jesper Mathisen.

Rosenborg fikk imidlertid en tidlig utligning i den andre omgangen, og fikk til slutt spikeren i kista etter en iskald avslutning fra Marius Broholm på tampen av ordinær tid. Kampen endte 2–1.

Før søndagens oppgjør hadde ikke de hvitkledde vunnet på seks kamper, etter den nylige fadesen mot Tromsø – og tapet mot nyopprykkede KFUM 16. mai.