Straffebom på Messi da Argentina gikk videre til semifinale i Copa America

Lisandro Martínez' scoring etter 35 minutters spill så lenge ut til å avgjøre torsdagens kvartfinale i Copa America, men det endte i straffesparkonkurranse.

Det oppsto dramatikk da Ecuadors Kevin Rodriguez utlignet til 1–1 ett minutt på overtid. Målet måtte gjennom en grundig VAR-sjekk før det ble godkjent. Dermed gikk kvartfinalen til direkte straffesparkkonkurranse.

Lionel Messi var først ute for Argentina og brente sin straffe. Det samme gjorde Ecuadors Angel Mena. Men derfra og inn kom det fire strake mål fra Argentina og en ny bom fra Ecuador, som til slutt måtte se seg slått.

Argentina er regjerende mestere i Copa America og møter vinneren av kampen mellom Venezuela og Canada i semifinale.