Solberg vant WRC2-klassen i Rally Latvia

Oliver Solberg fortsatte storformen da han kjørte inn til seier i WRC2-klassen i Rally Latvia.

Norsk-svensken sikret seieren etter å ha vunnet 12 av de 20 fartsprøvene. Totalt skilte det 37,4 sekunder ned til finske Mikko Heikkilä på 2.-plass.

– Takk folkens for all den utrolige støtten både på og utenfor banen denne uken. Alt kommer ned til dette når vi går inn i SS20. La oss vinne dette, skrev Solberg på X før den siste fartsprøven.

Før de fire avsluttende fartsprøvene søndag, ledet Solberg med 26 sekunder ned til Heikkilä.

Norsk-svenske Solberg avsluttet med nok en seier og økte ledelsen sin med ytterligere 4,6 sekunder ned til Heikkilä.

22-åringen, som kjører på svensk lisens, er i knallform om dagen. I slutten av juni endte han som to i WRC2-klassen i Rally Polen, mens han vant EM-runden på hjemmebane i Karlstad to uker tidligere.