VAR-protest da Levanger knuste Raufoss

En VAR-markering av det beskjedne slaget sørget for et lite stans i spillet da Levanger slo Raufoss 3-0 i 1. divisjon tirsdag kveld.

Få minutter etter sidebyttet signaliserte hoveddommeren at spillet skulle stanses da en tennisball ble kastet mot banen. Det tok imidlertid ikke mer enn et drøyt minutt før spillet var i gang igjen. VAR benyttes ikke i 1. divisjon i Norge.

Snaue fem minutter før sidebyttet skaffet Arne Gunnes seg rom etter fint forarbeid fra Sanel Bojadzic, og Levanger-angriperen ekspederte ballen flott i mål med venstrefoten.

Tidligere i omgangen var Raufoss svært nære scoring ved flere anledninger, men stolpen og en god Morten Sætra sto i veien for vertenes forsøk.

Tjue minutter etter sidebyttet doblet Gunnes bortelagets ledelse etter et langt innkast, før Jonas Pereira fastsatte resultatet til 3-0 snaue fem minutter før slutt.

Tre poeng tar Levanger helt opp i ryggen på Raufoss. Kun ett poeng skiller lagene på 10.- og 11.-plass. Opp til kvalifiseringsplass er avstanden henholdsvis fire og fem poeng.

I neste serierunde skal Raufoss på besøk til Åsane, mens Levanger gjester tabellfemmer Kongsvinger.