Fullfører kaos-kamp for tomme tribuner

Kampen mellom Argentina og Marokko i OLs fotballturnering var ikke ferdig likevel. Argentina scoret på overtid av overtiden, og det så ut til at de hadde sikret 2-2 og uavgjort mot Marokko.

Etter scoringen ble det kastet gjenstander på banen, og marokkanske tilskuere stormet også ut på gresset. Spillerne ble sendt i garderoben. Det virket først som om kampen var avsluttet, ettersom scoringen kom 16 minutter på overtid.

Nå melder OL-arrangørene at det gjenstår tre minutter, som skal spilles for tomme tribuner halvannen time etter at 2-2-scoringen ble satt inn.

Det var Cristian Medina som scoret 2-2-målet.

Frem til scoringen så det ut til at Marokkos Soufiane Rahimi skulle bli den store helten med sine to scoringer for Marokko.

I en annen OL-kamp var det en stund uavgjort mellom Usbekistan og Spania, men en scoring av Sergio Gómez sikret spansk 2-1-seier.