Frankrike utklasset USA - Selvmål sikret Israel ett poeng mot Mali

OL tjuvstartet onsdag med både fotball og sjumannsrugby.

I fotballkampen mellom Mali (U23) og Israel (U23) i gruppe D var det en sjansefattig og målløs første omgang.

Mali hadde ballen mest og kom til flest avslutninger, men etter pause klarte backen Hamidou Diallo å sette ballen i eget mål.

Få minutter senere utlignet spissen Cheickna Doumbia med hodet. Kampen endte med poengdeling.

– Det var en vanskelig kamp, og vanskelig motstand, sier Israels kaptein Omri Gandelman til NRK.

De israelske spillerne ble fraktet til stadion i politieskorte og det var mye sikkerhet på utsiden av stadion.

– Vi fokuserer bare på kampen. Vi prøver å ikke høre på støyet utenfor, sier Gandelman.

Japan leder gruppe D, etter 5-0-seieren over Paraguay. Israel og Mali deler andreplassen i gruppa.

I kampen mellom Frankrike (U23) og USA (U23) i gruppe A, sto det også 0-0 til pause. I andre omgang sendte veteranen Alexandre Lacazette (33) Frankrike opp i ledelsen. Hvert U23 lag får ha med seg tre spillere over 23.

Men også Frankrikes unge spillere kan å score mål. 22-årige Michael Olise doblet ledelsen fra utenfor boksen etter 70 minutter. Loïc Badé fulgte opp kvarteret senere og Frankrike vant 3-0.

De leder med det gruppe A foran New Zealand, som slo Guinea 2-1 tidligere onsdag.

Åpningskampen mellom Argentina og Marokko i gruppe B endte derimot i kaos, den kan du lese mer om her.