Ødegaard startet på benken da Arsenal og Bournemouth spilte uavgjort

Martin Ødegaard startet på benken da Arsenal spilte 1–1 mot Premier League-kollega Bournemouth en treningskamp i Los Angeles i natt.

Martin Ødegaard kom inn til annen omgang i nattens treningskamp i Los Angeles, USA. Da ledet London-laget 1–0 etter scoring av Fábio Vieira.

Portugiseren hamret ballen i mål etter 18. minutters spill på Dignity Health Sports Park, hjemmebanen til LA Galaxy.

Dominik Solankes skudd i tverrliggeren 12 minutter senere var det nærmeste Bournemouth kom utligning i første omgang. Bournemouth hadde overtaket i annen omgang, og det var ikke ufortjent da Antoine Semenyo satte inn 1–1 via en Arsenal-forsvarer og over en utspilt Karl Hein i Arsenal-målet.

Etter scoringen presset Arsenal på for scoring, men flere mål ble det ikke. Det var avtalt av seansen skulle gå til straffesparkkonkurranse uansett resultat etter full tid.

Der var det Arsenal som gikk seirende ut. Martin Ødegaard tok den første straffen for Arsenal og scoret.