Bobb storspilte, mens Haaland scoret

Erling Braut Haaland scoret ett mål da Manchester City lørdag tapte 2-3 mot AC Milan i en treningskamp i USA. Oscar Bobb leverte den målgivende pasningen.

Nordmennene herjet i perioder i den første omgangen i treningskampen på Yankee Stadium i New York lørdag kveld lokal tid. Bobb lekte seg til tider på kanten og var regissør da Haaland sende Premier League-mestrene i føringen etter 19 minutter.

Da hadde Bobb fintet seg forbi både én og to forsvarere og sendt ballen på skrå ut til sin landsmann. Haaland var sikkerheten selv og plasserte ballen i hjørnet. Bobb hadde selv muligheten til å øke ledelsen etter halvtimen, men ballen strøk stolpen.

Etter sjansen gikk italienerne rett i angrep og utlignet ved Lorenzo Colombo. Samme mann sørget for at Milan gikk til pause med 2-1-ledelse.

Haaland ble byttet ut til pause, men et ungt City-lag fortsatte å jage scoring. Citys utligning kom etter at James McAtee stanget ballen i nettet bak Lorenzo Torriani i Milan-buret.

Det var til slutt Marco Nasti som avgjorde kampen i italienernes favør etter 78 minutter og sørget for 3-2-seier til AC Milan.