Målløs Haaland fikk én omgang i treningskamp mot Barcelona

Nattens treningskamp mellom Manchester City og Barcelona i USA endte med 2–2 etter ordinær tid, men Barcelona vant kampen på straffespark.

Erling Braut Haaland og Oscar Bobb spilte begge fra start, og Bobb serverte da også Haaland ved flere anledninger uten at sjansene ble omsatt i mål for jærbuen.

Et ungt Barcelona-lag gikk opp i ledelsen etter 24 minutters spill ved Pau Victor, før Citys Nico O'Reilly etter 40 minutter spilte seg gjennom på midten etter pasning fra Josko Gvardiol, og utlignet.

Det var 19-åringens første seniormål for Manchester City.

På overtid i første omgang nettet Pablo Torre for katalanerne, som gikk til pause med 2-1-ledelse.

Erling Braut Haaland ble byttet ut i pausen, og etter 59 minutters spill i andre omgang var det Jack Grealish som utlignet for City.

Ved ordinær tid var stillingen fremdeles 2-2, og som de øvrige treningskampene City har spilt i USA, ble kampen avgjort med straffesparkkonkurranse. Der trakk Barcelona det lengste strået og vant med 4–1.

Oscar Bobb ble byttet ut etter 74 minutters spill. (NTB)