Lyn valset over Stabæk i 7-1-seier

Lyn satte sin egen fans på prøve med to scoringer midt i en stilleaksjon mot VAR, da laget knuste Stabæk 7-1 i 1. divisjon søndag.

Supporterne forsøkte å holde seg musestille i kampens ti første minutter, men Lyn-fansen klarte ikke å la være å juble ved to tidlige scoringer.

Både da Anders Bjørntvedt Olsen ga Lyn ledelsen etter to minutter og da Herman Solberg Nilsen doblet den fire minutter senere, gikk det fra knyst stille til stor jubel blant hjemmefansen.

Etter 20 minutters spill satte Jacob Hanstad inn 3-0 med en flott avslutning etter et gjennomspill. Denne gangen ble Lyns målscorer heiet fram på vei mot scoringen.

Hanstad ble tomålsscorer etter 35 minutter, da ballen falt ned i fanget på ham. Lyn-spilleren så ut til å stå i offside, men flagget kom aldri. Ettersom 1. divisjon ikke har VAR, ble målet stående.

I 2. omgang sørget Adrian Berntsen og Brage Hylen for 6-0, før Bassekou Diabate reduserte for Stabæk. Bortefansen rakk knapt å juble før Lyn scoret nok en gang, da Salim Laghzaoui la på til 7-1.

Lyn går forbi Stabæk på tabellen og er nå på 6.-plass med 27 poeng. Stabæk er på 8.-plass med 26.