United-tap på overtid da «spøkelset» scoret igjen

Fire minutter på overtid kollapset Manchester United og tapte dermed 1-2 for Brighton.

Ingen tidligere Manchester United-spillere har scoret så mye på gamleklubben i Premier League som Danny Welbeck (33). Hele fem ganger har han straffet gamleklubben siden oppholdet i klubben fra tiden som unggutt og fram til 2014. Det var også spissens mål nummer 100 i karrieren.

Det kom i en førsteomgang der gjestene fra Manchester kun hadde ett skudd på mål. Etter hvilen steppet Erik ten Hag sine menn opp. Utligningen kom etter 59 minutter. Amad Diallo trakk innover i banen og fyrte av med venstrefoten. Ballen gikk via Brighton-stopper van Hecke og i mål.

Gjestene kunne avgjort - og trodde det også - ti minutter etterpå. En mønsterkontring endte foran mål hos innbytterne Garnacho og Zirkzee. Førstnevntes avslutning gikk i mål, men før den krysset streken var den innom Zirkzee som hadde sklidd inn i offside rett foran målstreken.

I sluttminuttene var det Brighton som hadde mest å komme med. Og da innbytter Simon Adingra kom seg løs på venstresiden fire minutter på overtid, falt avgjørelsen. Han løftet et innlegg inn mot Joao Pedro, som med hodet ble matchvinner.