Liverpool lekte med Ajer og Brentford på Anfield

«You'll Never Walk Alone» runget over Anfield da Kristoffer Ajer og Brentford entret hjemmestadion til Liverpool søndag.

Og hjemmelaget lot ikke gjestene gå i fred i Premier League-oppgjøret.

Liverpool kontret på oppskriftsmessig vis etter at Brentford ikke dro nytte av et frispark. Mohamed Salah kapret ballen, sendte den videre til Diogo Jota som fant Luis Díaz. Sistnevnte stormet forbi gjestenes tallfattige forsvar og parkerte Brentford-keeperen på (Mark) Flekken. 1–0 etter 13 minutter.

– Det er en av de beste kontringene du noen gang vil se. To pasninger og den er i nettveggen, kommenterte Paul Robinson på BBC Radio 5 Live.

Danskene Christian Nørgaard og Mathias Jensen fikk begge muligheten til å sørge for balanse i regnskapet etter dødballer til Brentford, men ingen fant nettmaskene.

Etter 40 minutter sto iren Nathan Collins på rett sted til rett tid da han hindret Trent Alexander-Arnolds skudd foran Brentford-målet.

Andre omgang startet med et pang, da Jota forsøkte seg på et brassespark, og Robertson fulgte opp med å heade mot mål. Flekken brukte også hodet da han reddet med venstre skulder og ansikt.

Ti minutter uti omgangen var Collins uhyre nær utligning etter hjørnespark fra Jensen, men Liverpools sisteskanse Alisson var riktig plassert.

Det sto ikke på sjansene på Anfield denne søndagen. Vertene fortsatte å diske opp det ene plettfrie angrepet etter det andre, men ingen av dem hadde en plettfri avslutning.

Til slutt satt det for ingen ringere enn Salah, som noterte seg for sin andre scoring på to kamper denne sesongen.

Kampen endte 2-0, og Liverpool står med to seiere så langt i Premier League, mens Brentford gikk på sitt første tap.