Opprykksjagende Bryne påførte Rekdal blytung smell i nedrykksstriden

Kjetil Rekdal og Aalesund måtte tåle baklengsmål i siste ordinære spilleminutt og røk 1-2 for formsterke Bryne i 1. divisjon mandag.

Rekdal har fått fart på poengfangsten i sunnmørsklubben etter at han overtok trenerrollen for en tid tilbake. Tre seirer og ett tap på de fire siste var fasiten foran mandagens møte med forsterke Bryne.

Der så det lenge ut til å bli AaFK-poeng, men rett før 90 minutter skulle passeres tok Alfred Scriven saken i egne hender og sikret seieren for gjestene med et strålende solomål.

Da hjelp det lite at portugisiske Claudio Braga trodde han hadde berget 1-1 for nedrykkstruede Aalesund litt tidligere i omgangen.

Lars Erik Sødal sto bak Brynes 1-0-scoring før pause.

Tapet betyr at Aalesund fortsatt ligger på kvalifiseringsplass. Avstanden til Start på plassen bak er fortsatt ett poeng, mens Sandnes Ulf er ytterligere fire poeng på etterskudd. (NTB)