Tørset Johnsen overstrålte landslagsuttatte Thorstvedt i norsk Serie B-duell

Dennis Tørset Johnsen scoret og slo to målgivende pasninger da hans Cremonese slo Kristian Thorstvedts Sassuolo 4-1 i Serie B lørdag.

Thorstvedt ble tidligere denne uken tatt ut i Ståle Solbakken norske landslagstropp til de kommende kampene mot Kasakhstan og Østerrike. Lørdag startet han for Sassuolo.

Det samme gjorde Tørset Johnsen for Cremonese, og det var sistnevnte som stjal showet. I en strålende første omgang hadde Tørset Johnsen assist på bortelagets første og tredje scoring.

Mål nummer to satte trønderen med en fortid i nederlandsk fotball selv inn. Fulltrefferen var hans første i Serie B denne sesongen.

Etter pause satte Cremonese spikeren i den berømte kista i form av Leonardo Sernicolas 4-1-scoring.

Tørset Johnsen ble byttet ut rett før slutt, mens Kristian Thorstvedt spilte hele kampen for hjemmelaget.