Tagseth fortsatte seiersrekken for RBK til tross for Brynhildsen-comeback

Det var action fra første sekund i klassikeren mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal søndag.

Før eliteseriemøtet hadde Erling Moe fått en gammel Molde-helt tilbake på lån fra Midtjylland.

Ola Brynhildsen fløy fra København til Trondheim i går. 25-åringen hadde ikke engang vært innom Rosenes by før han scoret for Molde etter knappe fem minutters spill.

Få minutter etterpå håpet 18-årige Jesper Reitan-Sunde at han hadde utlignet for hjemmelaget, men målet ble annullert for offside.

RBK, som har tatt tre strake seiere i Eliteserien, ville gi hjemmefansen noe å juble for og jaktet utligningen. Vertene kom til flere store sjanser og det lå et mål i luften resten av omgangen, men det sto 1–0 til pause.

I starten av andre omgang utlignet Adrian Pereira for Rosenborg etter hjørnespark, og trønderne fortsatte å styre kampen i starten av andre omgang.

På tampen av kampen var det tydelig at RBK ønsket å fortsette seiersrekken, og Edvard Tagseth hadde krefter igjen og sendte Rosenborg til himmels.

Med 2-1-seier knepper RBK innpå Molde, som ligger på fjerdeplass med kun ett poeng mer.