Isak matchvinner i Newcastles 2–1 seier

På St. James' Park var det til slutt Newcastle som kunne gå fornøyd av banen etter en 2-1-seier. Både Newcastle og Tottenham sto oppført med én seier og én uavgjort før dagens kamp, og hadde dermed like mange poeng.

Men i starten av kampen var det en dommer som tok all oppmerksomheten. Det ble signalisert mot låret til en av dommerne, som resulterte i stopp i spillet. Etter noen minutter, ble det dermed bytte på dommere og kampen fortsatte.

Newcastle tok også første stikk i kampen. Harvey Barnes ble servert ballen i god posisjon, og sørget for 1–0.

I andre omgang fikk Tottenham tvunget frem et selvmål av Dan Burn til 1–1. Med 12 minutter igjen av ordinær tid tok Newcastle ledelsen igjen, denne gang takket være Alexander Isak.

Seieren betyr at Newcastle inntar en foreløpig 4. plass.