Sørloth byttet ut etter sjansesløseri

Atlético Madrid slo Valencia 3-0 i La Liga søndag kveld. Alexander Sørloth var svært nære å sende Atlético Madrid i føringen etter 20 minutter på hjemmebane.

Nordmanenn kom alene med Valencia-keeper Giorgi Mamardashvili, men skuddet ble reddet og heller ikke sekunder senere evnet han å få ballen i mål med en volley innenfor 16-meteren.

Conor Gallagher scoret sitt første mål i La Liga og ga 1-0 til Atlético Madrid like før pause. Engelskmannen avsluttet et strålende angrep for vertene.

Antoine Griezmann doblet ledelsen etter 54 minutter med en helvolley fra kort hold.

Sørloth ble byttet ut like etter timen. Inn kom spisskollega Julián Álvarez. På overtid økte argentineren til 3-0 for hjemmelaget.

Sørloths eneste scoring denne sesongen kom i ligadebuten for Atlético.