2024

Новости за 12.05.2024

NRK.no (sport)

Tromsø reiste seg etter krisestarten - tok årets første seier

Etter fem strake tap fikk Tromsø seg en voldsom oppsving hjemme mot Odd og vant 4–0. Det var i andre omgang at målene haglet inn for tromsøværingene. Først ut var Ruben Yttergård Jenssen, som banket inn kampens første mål etter 48 minutter spilt. Like etterpå puttet Vegard Erlien på til 2–0. Erlien bidro også sterkt til at Tromsø kunne øke ledelsen ytterligere med en elegant pasning til Kent-Are Antonsen, som satte ballen opp i nærmeste kryss. Vondt ble verre for Odd da Runar Norheim satte kampens siste mål for hjemmelaget. Читать дальше...