Sverige med tidenes raskeste måltrippel i ishockey-VM

Det tok kun 26 sekunder da Sveriges ishockeyherrer rykket fra 2-2 til 5-2 i VM-seieren over Latvia lørdag.

Ingen lag har tidligere scoret tre mål så kjapt i mesterskapets historie, melder Det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF).

Også flere av kampens øvrige scoringer kom tett. Sverige ledet 2-0 etter den første perioden, men tidlig i den andre perioden hentet Latvia inn ledelsen med to mål på 23 sekunder.

I samme periode kom Sveriges rekordrekke, der to av de tre målene ble satt inn av Fabian Zetterlund med 17 sekunders mellomrom.

Til slutt vant Sverige 7-2 og sanket sin femte strake seier i gruppe B. Det gir tabelltopp og garantert spill i kvartfinalen.

Danmark ble fullstendig kjørt over i 0-8-tapet for Sveits. Kampen ble spilt i Norges pulje (A). (NTB)